Vraag de Clearfacts-magazine aan!

Nieuwsbrief december 2018

In deze Nieuwbrief aandacht voor de plaats-moorden in Zuid-Afrika. Blanke boeren worden afgeslacht zonder dat er werkelijk vanuit de politiek iets aan wordt gedaan. Hier de informatie dat de burgerrechtenorganisatie AfriForum heeft aangekondigd dat zij slachtoffers van wie de dierbaren zijn vermoord naar de VS zal sturen in het kader van de bewustmakingscampagne tegen plaatsmoorden en onteigening zonder compensatie. 

 

Verder nog infomatie hoe de Wereldraad van Kerken zijn 100 jarig bestaan 'viert'.  Sinds zijn oprichting op 23 augustus in 1949 is de Wereldraad uitgegroeid tot een enorme invloedrijke octopus met tentakels die overal reiken. De Wereldraad is niet alleen kerkelijk actief, maar ook politiek. Links politiek uiterard. Meer hierover in 'De god die satan dient'. 

 

Hoe ons land met het Srebrenica-drama omgaat, is meer dan treurig. Even voor uw geheugen: Srebrenica was de 'veilige haven' die de Nederlandse Dutschbatters 'veilig'  zouden  houden. Het werd een laffe aftocht toen het Servische leger in juli 1995 een einde maakte aan die 'veilige haven' waarna er ongeveer 9 duizend Bosnische mannen een afschuwlijke dood vonden. Nederland heeft enkele jaren geleden de vredesorganisatie PAX (voorheen de vredesbeweging IKV, die de kernwapens de wereld uit wilde hebben) veel geld gegeven om een museum in te richten. Meer hierover in de Nieuwsbrief.

 

Tenslotte het Nepnieuws van de NOS. Het complete artikel staat elders op deze website.

 

De nieuwbrief kun u hier downloaden. 

 


Gepubliceerd op 19 december 2018